În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerțul electronic (republicată) CronoLead.Ro www.cronolead.ro va pune la dispozitie urmatoarele:

 • 1. numele sau denumirea furnizorului de servicii: S.C. EROST INTERNATIONAL S.R.L.
 • 2. domiciliul sau sediul furnizorului de servicii precum și datele necesare contactării: 
 • Sediu social: Str. Prundeni, Nr. 30, Sector 5, Bucuresti
 • Tel: 0726 054 341
 • e-Mail: office@cronolead.ro 
 • 3. numărul de înmatriculare în registrul comerţului și codul de înregistrare fiscală:
 • Nr. Registru Comert: J40/783/2019
 • CUI: 40480170
 • 4. Preturiile afisate pe site-ul www.cronolead.ro nu include si taxa de transport (aceasta este adaugata la finalizarea comenzii, conform zonei de destinatie)
 • Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului CronoLead.Ro (www.cronolead.ro)
 • Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

  Administratorul site-ului CronoLead.Ro (www.cronolead.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

  Preturile sunt exprimate in RON. CronoLead.Ro (www.cronolead.ro) nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Voucherele sau alte modalitati de fidelizare nu pot fi cumulate.


  Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

  Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

  Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

  Pozele prezente pe site au caracter informativ si nu prezinta o obligatie contractuala din partea S.C. EROST INTERNATIONAL S.R.L.


  Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

  Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si S.C. EROST INTERNATIONAL S.R.L. sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

  RETURURI:

  Pentru a returna coletul trebuie sa COMPLETATI FORMULARUL DE RETUR pus la dispozitie in antetul pagini.

  Returul se va face la urmatoarea adresa: Soseaua de Centura, nr. 80 (Cladirea Mirano),  printr-o firma de  curierat rapid.

  Consumabilele (oje, geluri,lacuri,etc) se pot returna doar daca acestea nu au fost desigilate. 

  Cheltuielile de retur vor fi suportate de catre client.

  Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

  In cazul in care a fost modificat voltajul aparaturilor sau acestea nu au fost folosite pe priza cu impamantare, garantia se va pierde!!!

  In cazul produselor trimise la garantie transportul tur-retur va fi suportat de catre client. Exista optiunea de a preda produsul defect direct la service pentru a evita taxele de curierat.

  Orice aparat electric se va baga in priza doar dupa ce acesta va ajunge la temperatura camerei!!!

  Firma noastra va restitui clientului in termen de maxim 14 zile de la data la care acesta ne informeaza asupra deciziei de retragere din contract, toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului.

  In cazul in care la primirea coletului constatati nereguli ( colet ud, desfacut etc ) avem rugamintea sa refuzati primirea coletului sau sa faceti un proces verbal cu starea pachetului si produselor, in prezenta curierului.


  Declinarea responsabilitatii:

  Administratorul CronoLead.Ro (www.cronolead.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si nu prezinta o obligatie contractuala. Deasemenea pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

  S.C. EROST INTERNATIONAL S.R.L. nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc. Din acest motiv, firma isi rezerva dreptul de a nu onora comanda daca produsele nu mai sunt disponibile. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, clientul poate cere returnarea contravalorii, dar nicio alta despagubire suplimentara.


  Frauda 

  In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. CronoLead.Ro (www.cronolead.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

  Drept aplicabil 

  Prin folosirea site-ului CronoLead.Ro (www.cronolead.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii CronoLead.Ro (www.cronolead.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

  Disponibilitatea serviciului 

  Administratorul CronoLead.Ro (www.cronolead.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

  Factura fisacala persoane fizice

  Factura fiscala pentru persoanele fizice va fi eliberata in momentul primirii rambursului de la firma de curierat si poate fi trimisa clientului la cerere prin e-mail.

  Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email  office@cronolead.ro