PRODUSE ANTIBACTERIENE

Grid View:
Quickview

Gel antibacterian pentru maini Anti Virus, 80% Ethanol, 100 ml

(0)
13.19 lei

Instructiuni de folosire: Adaugati o cantitate mica de gel pe mainile spalate anterior si masati timp de 30 de secunde pentru absorbtia completa. Nu este recomandata folosirea pentru copii sub 6 ani.Nu aplicati pe pielea iritata sau cu probleme. A nu se folosi pe zone sensibile precum buze, ochi, pielea din jurul ochilor. A nu se folosi d..

Quickview

Gel igienizant pentru maini Vivanatura 45ml

(0)
8.79 lei

Gelul igienizant pentru maini Vivanatura este un produs de curatare cu actiune rapida, fiind ideal pentru utilizari frecvente. Este alcatuit dintr-o formula unica cu alcool si ulei de arbore de ceai pentru o igiena a mainilor fara apa. Uleiul de de arbore de ceai este remarcabil datorita proprietatilor sale antibacteriene, antifungice si antis..

Quickview

Gel igienizant pentru maini Vivanatura, 70% alcool, 100 ml

(0)
13.19 lei

Gelul igienizant pentru protectia mainilor Vivanatura este un produs de curatare cu actiune rapida, fiind ideal pentru utilizari frecvente. Este alcatuit dintr-o formula unica cu alcool si ulei de arbore de ceai pentru o igiena a mainilor fara apa. Uleiul de de arbore de ceai este remarcabil datorita proprietatilor sale antibacteriene, antifun..

Quickview

Servetele umede antibacteriene Ana, 10 buc./pachet

(0)
2.74 lei

Servetele umede antibacteriene Anna Zaradna sunt special concepute pentru curatarea si improspatarea pielii.Ofera protectie igienica fiind recomandate atat copiilor, cat si intregii famiiliProdus hipoalergenic , testat dermatologic si microbiologic Nu contin alcool..

Quickview

Sterilizator UV Alb pentru telefoane, cu functie difuzor aromatherapy si incarcare USB

(0)
166.10 lei

Sterilizator UV portabil pentru smartphone, cu functie difuzor aromatherapy si incarcare USB.Lumina UV emisa de acest aparat ucide 99,9% dintre bacterii in numai 6 minute. Sterilizatorul se va opri automat dupa terminarea procesului.Aveti posibilitate de a lasa smartphone-ul la incarcat dupa terminarea procesului, acesta fiind compatibil cu telefoa..

Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)