Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun expiră în termen de 14 zile de la

  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a Bunului

In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata in contul bancar furnizat de catre Client/Cumparator.

Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate.

Daca Bunul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou (ambalaj deschis, accesorii lipsa, Bunul este deteriorat), ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea Bunului in stadiul initial, dupa caz, la solicitarea Cumparatorului, vom reexpedia Bunul, cheltuielile de livrare fiind suportate de catre Cumparator.

Conform legislatiei in vigoare, politica de retur a bunurilor se adreseaza doar persoanelor fizice!


ASIGURARE COLET:

Pentru inlocuirea produselor deteriorate pe timpul transportului cu altele noi, fara alte costuri suplimentare puteti opta pentru asigurarea coletului. Taxa suplimentara pentru asigurarea coletului este de 5% din valoarea comenzii. 

  

Pentru orice alte nelamuriri va rugam sa ne contactati cu incredere!

 Tel: 0726 054 341

 Email: office@erost.ro