Cea mai noua categorie de Oje Semipermanente Semilac "Let's Meet" sunt acum disponibile pe www.erost.ro

Cea mai noua categorie de Oje Semipermanente Semilac "Let's Meet" sunt acum disponibile pe www.erost.ro la pretul de doar 33.99 lei/buc.

Zilele mai scurte si soarele din ce în ce mai putin sunt favorabile petrecerii timpului acasa. 

Totusi, acest lucru nu înseamna neaparat plictiseala si singuratate! Profitați de acest timp si convertiti promisiunea „trebuie sa ne împlinim în sfârsit” în fapte! 

Nici o idee? 

Cine a spus ca unghiile trebuie facute singure? Este aceasta ocazia perfecta de a bârfii, de a fi la curent cu programul post-vacanta si poate chiar o scuza pentru o seara de jocuri si karaoke? ;) 

Pâna la urma, când sunteti împreuna, se întâmpla întotdeauna ceva - chiar si atunci când nu se întâmpla nimic :) Lasati noile noastre culori de toamna sa va inspire la întâlnirile comune - nu numai pe unghii!

Toamna schimba nu numai natura, dar si tendintele de moda si manichiura. Ce ar trebui ss porti pe unghii pentru a-ti pune mana la moda? 

Noua colectie cu nuante de purpuriu murdar, vin de ciocolata si verde îmbuteliat. Acesta este unul dintre hiturile reale printre ojele semipermanente ale anotimpului toamna al anului 2019 pe care le puteti combina dupa bunul plac. 

Culorile selectate corespunzator va vor permite sa creați diverse combinatii si stiluri. 


Incercati colectia Let's Meet de la Semilac